Трябва да се обърнем към подрастващите момичета и да им

...
Трябва да се обърнем към подрастващите момичета и да им
Коментари Харесай

Психолог към подрастващите момичета: „Обичам лошите момчета“ е просто една песен

Трябва да се обърнем към подрастващите девойки и да им кажем, че „ Обичам неприятните момчета “ е просто една ария. Това акцентира психологът Младен Владимиров пред Би Ти Ви във връзка случая с измъчваното и обезобразено 18-годишно момиче в Стара Загора. Обвиняемият за насилието Георги Георгиев е мускулест мъж, затрупан с татуировки.

„ Не избирайте такива с татуси, не избирайте такива, които работят в дискотека. Не избирайте такива с черни тениски и бели зъби. Не избирайте такива, които имат „ Аз “ местоимение. Не избирате такива другари, които са в пробация. Избирайте естественото “, посъветва Владимиров подрастващите девойки.

Той се обърна и към бащата на 18-годишното момиче, който съобщи, че не познава насилника.

 

„ Не е номерът да изберете единствено хубаво, бутиково име на детето си. След това се грижете за него. 18-годишно е дете, нищо, че по закон към този момент е пълнолетна. Разберете с кого излиза вашата щерка и вижте, когато си качва фотоси и си прави сторита с неприятните момчета с черни тениски “, настоя още психологът.

 

По думите му Георги Георгиев е имал профил на принудител, припомняйки, че той е направил две сходни действия и е бил в интервал на пробация.

 

„ Трябвало е да се направи оценка на риска и да се види, че това момче в действителност може да извърши закононарушение. Могло е да се направи доста ясна предварителна защита, с цел да не се стигне до тези 21 рани “, разкритикува Владимиров правоохранителните и правоналагащите органи.

От своя страна Катя Кръстанова от фондация „ Анимус “ разяснява, че хората в България като цяло толерират извънредно доста домашното принуждение над дами и това изключително доста се е засилило след дезинформацията към Истанбулската спогодба от 2018 година

„ Такива хора се усещат безнаказани, а тяхното държание се толерира “, настоя тя.

Допълни, че фамилиите имат проблем с експанзията и децата приказват за това непрестанно.

www.dnevnik.bg/

 

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР