Трябва да се каже ясно къде са отишли парите по

...
Трябва да се каже ясно къде са отишли парите по
Коментари Харесай

Крум Зарков: Корнелия Нинова не може да съчетава двата поста на партиен лидер и на вицепремиер

Трябва да се каже ясно къде са отишли парите по градежа на Автомагистрала " Хемус ". Ако това не се случи, ще е следващият скандал фишек и нищо няма да се случи ". Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков пред БНР.

" Ако се върнем с годините обратно, няма да ни стигне един ден да изброим свадите като КТБ. Човекът, който е носил парите със сакове е арестуван. Прокуратурата обаче дава сигнали, че не е доста заинтересувана. Нека вместо обвиняването и Министерство на вътрешните работи да се карат, да се състезават за разкриването на закононарушения. През последните 32 години постоянно е имало сходна война с дребни изключения ", сподели още Зарков.

" Българска социалистическа партия има характерна задача в държавното управление на обществен вектор. Тя ще го направи, само че единствено ненапълно. Партията може да е втора по величина в държавното управление, само че е четвърта на изборите. Трябва доста да внимаваме да не отнесем негативите от ръководството на това държавно управление. Такъв риск да не може Българска социалистическа партия повече да се изправи съществува. Партията би трябвало да покаже на Кирил Петков и Асен Василев, че в обществото ни е нужна подкрепяща изпадналите пластове политика. Добре звучащите проекти за повишение на покупко-способността остават единствено приказки. Докато голяма част от българското население, за което 30 или 50 лв. са крупна сума, няма какъв избирателен кодекс да пишем. Спирането на кражбите е единствено първата стъпка. Аз също поддържах обстоятелството, че Корнелия Нинова ще стане вицепремиер в държавното управление, само че тя не може да съчетава двете големи задания - на министър и на индивида, който би трябвало да вдигне Българска социалистическа партия. Няма подобен човек. Същевременно локалните избори чукат на вратата следващата година и те ще са съдбоносни за Българска социалистическа партия. На 22-ри януари би трябвало да се установи оставката на Корнелия Нинова и да се отвори процедурата за директен избор. Ще е гротескно, в случай че конгресът изиска отдръпването на оставката на Корнелия Нинова. Аз имам друга визия за това, какво да прави ръководителят на левицата. Необходим ни е мощен ляв завой, както и влизане без заобикалки в огромните въпроси на 21-ви век, свързани с преразпределенията на богатствата. Политиката постоянно конюнктурно разбиране. Не си върша непотребни илюзии за това държавно управление. Това съобщи, че ще е прагматично ", разяснява депутатът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР