Трябва да се излъчи експертно правителство с широка парламентарна подкрепа.

...
Трябва да се излъчи експертно правителство с широка парламентарна подкрепа.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Трябва да се излъчи експертно правителство с широка парламентарна подкрепа

Трябва да се излъчи експертно държавно управление с необятна парламентарна поддръжка. Това сподели председателята на парламентарната група на " ИТН "  Тошко Йорданов.

Политикът сподели, че " сглобката " е резултат от страха от загуба на имунитет. " ПП-ДБ излъгаха гласоподавателите си, те работиха с ГЕРБ 9 месеца. Сега вършат опит за връщане на опозиционност с меморандума. Това, обаче, е делене на контролните органи, които би трябвало да са самостоятелни ", съобщи Йорданов.

Депутатът счита, че ПП-ДБ ще се съгласят с всички претенции на ГЕРБ, оповестиха от NOVA.

Йорданов е на мнение, че би трябвало да се излъчи експертно държавно управление с необятна парламентарна поддръжка и да се носи съответната отговорност.

" Ние с тях сме управлявали. Имахме съдружно съглашение по браншове. Не се изпълняваше и ние развалихме това държавно управление. Когато отпред не стоят политически фигури, а специалисти, може да се оправят ", сподели още Йорданов.

Той счита, че до Има Такъв Народ най-близко стоят ГЕРБ и Демократична България.

" Що се отнася до патриотизма и националното достолепие, тук стоим дружно с " Възраждане " и Българска социалистическа партия. Не става въпрос за проблеми, а идеология. България си има други проблеми, не Русия. Проблемите би трябвало да бъдат решавани с партиите, които са вътре ", заключи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР