Трябва да се интересуваме от политическите преговори. Няма да дам

...
Трябва да се интересуваме от политическите преговори. Няма да дам
Коментари Харесай

Радев: Правя консултациите с партиите и по въпроса кога да бъде връчен първият мандат

" Трябва да се интересуваме от политическите договаряния. Няма да дам съответни тълкувания, тъй като самите партии мълчат и мисля, че по този начин е редно. Надявам се с консултациите в понеделник да имаме повече изясненост ", заяви президентът по време на церемонията по наименуването на улица на името на професор Михаел Бар-Зоар в с. Горско Сливово. 

" Но въпреки всичко да не забравяме, че те имаха девет месеца, през които беше ясна датата на оставката. През тези месеци те разпределяха и власт и запаси, в този момент всевъзможни прояви на неочаквани прояви на опозиционност не се посрещат добре от хората ", добави президентът.

" Правя консултациите и по въпроса по кое време да бъде връчен първият мандат. Първо ще приказвам с партиите ", разгласи той. 

Радев разяснява и зародилото напрежение сред чужденци в столицата.

" Недопустимо е държавното управление да не може да подсигурява сигурността на българските жители в центъра на София. Какво да си представим за останалите места в страната? Това кара хората да се съмняват в приказките, че мигрантския напън е овладян ", добави президентът. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР