Трябва да предоставим средства за помощ на Украйна възможно най-бързоРусия

...
Трябва да предоставим средства за помощ на Украйна възможно най-бързоРусия
Коментари Харесай

САЩ: Русия се готви за настъпление в Украйна, времето не е на наша страна

Трябва да предоставим средства за помощ на Украйна допустимо най-бързо
Русия се готви за нахлуване в Украйна. Времето не е на наша страна. Това сподели в изявление за полското издание Джон Кърби, представител на Съвета за национална сигурност към Белия дом.

Кърби предизвести, че може да се организира атака в Източна Украйна, когато настъпят студове, което ще разреши на руснаците да употребяват бронирани машини в по-голям мащаб, която няма да има риск да заседне в калта на замръзналата земя.

Според Кърби руснаците изчакват удобни метеорологични условия, с цел да засилват настъпателните интервенции в Източна Украйна, „ изключително в региона на Авдиевка “.

Авдиевка, град покрай Донецк, следен от украинската войска, се счита за вход към Донецк, който е окупиран от проруските сепаратисти от 2014 година През последните седмици руснаците започнаха настъпателни интервенции в региона на този град, пробвайки се да обкръжат отбраняващите се там украински елементи.

„ Наблюдаваме, че руснаците водят и имат намерение да водят настъпателни дейности, изключително на изток към околност, наречена Авдиевка. Вярваме, имаме всички учредения да считаме, че когато земята замръзне, по-близо до края на януари и през февруари, ще бъде по-лесно за руснаците ”, сподели Кърби и добави, че това ще усили маневреността на съветската войска.

Кърби също предизвести, че както направи предходната година, „ Русия ще се насочи към сериозната инфраструктура на Украйна през зимата, с цел да употребява студа като оръжие против цивилни. Затова, както сподели той, е значимо да се усили капацитетът на украинската Противовъздушна отбрана. ”

„ Времето не е на наша страна. Трябва да предоставим средства за помощ на Украйна допустимо най-бързо ", акцентира Кърби, имайки поради безизходицата в Конгреса за спомагателни 60 милиарда $ военна поддръжка за Киев. " Без тези средства администрацията на Съединени американски щати на практика е лишена от пари за подготовка на спомагателни пакети от военна помощ за Украйна. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР