Трябва да обясним на младите хора, че бъдещето е в

...
Трябва да обясним на младите хора, че бъдещето е в
Коментари Харесай

Николай Бериевски: Трябва да обясним на младите хора, че бъдещето е в ръцете им

" Трябва да разбираем на младежите, че бъдещето е в ръцете им, по тази причина стартирането на бюлетина на тези избори е значимо ", тоява съобщи ръководителят на МО в Българска социалистическа партия Николай Бериевски в утринния блок на БСТВ.
По мотив избора на зам.-председател на Европейските млади социалисти, Бериевски разяснява: " Изключителна отговорност е, защото ще съставлявам над 30 европейски организации ". Той напомни, че конгресът се е провел в Хелзинки и са участвали над 300 европейски делегати. " Аз бях общият претендент на Балканския район. По време на конгреса имаше чуване на всички претенденти и се организира гласоподаване, на което бях определен с над 200 гласа от общо 300, което е триумф за България и Българска социалистическа партия. Оценката е висока за нашата работа с европейските социалисти ", съобщи Бериевски. По думите му става дума за мерене на сили с представители на страни като Германия, Франция, Люксембург и Австрия. " В изявлението си разреших да бъда по-радикален, като обърнах внимание, че Европа се движи на две скорости - в България приходите са ниски,трябва да обърнем внимание на тези въпроси. Ножицата сред небогати и богати се разтваря в цяла Европа. Европейският съюз се отдалечава от своите жители ", описа още Бериевски. Той съобщи, че обратно на упованията му, представители на западните страни са посрещнали извънредно бурно изявлението и е получил поздравления.
По мотив изборите за Европейски парламент, Бериевски изрази мнение: " Не ми е ясно по какъв начин госпожа Габриел ще пази българските ползи, когато тя живее напълно отвън България и не е задоволително осведомена с проблемите на българските жители ". По думите му Елена Йончева е потвърдила, че не стопира да върви на всички места в страната, среща се с проблемите и ги изсветлява. " Тя е човек, който застава пред прожекторите и споделя какъв е казусът и кой е отговорен ", заключи Бериевски.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР