„Трябва да нямаш грам съвест и изобщо да не ти

...
„Трябва да нямаш грам съвест и изобщо да не ти
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Вдовицата на прегазения полицай с гневен коментар за освободената му убийца Катя Лерца

„ Трябва да нямаш грам съвест и въобще да не ти пука, зад а се качиш след такова тежко закононарушение на колата и още веднъж да шофираш. Много съм гневна и ядосана и не разбирам по какъв начин тази жена продължава да прави закононарушения. Та тя умъртви брачна половинка ми с отнета брошура и отново седна зад кормилото. Смятам, че би трябвало да бъде не на независимост, а в ареста”, това разяснява извънредно пред БЛИЦ Делка Палазова, вдовицата на убития по време на работа служител на реда Делян Палазов.

Както съобщихме, 40-годишната Катя Лерца връхлетя върху него с мошен джип и го умъртви на място. След гибелта му на погребението се стекоха стотици служители на реда, а от Министерство на вътрешните работи и регионалната дирекция на полицията дадоха обещание да подкрепят вдовицата, която в този момент гледа сама две дребни сирачета.

Пред БЛИЦ Делка Палазова сподели, че към този момент документите й са завършени и стартира работа в деловодството на 5-то районно управление (на МВР) в Пловдив. Така полицията извършва обещанието си, а дамата ще получава по-висока заплата защото до неотдавна работеше на минимална.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР