Трябва да намерим начин за излъчване на управление, което да

...
Трябва да намерим начин за излъчване на управление, което да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Вървим към поредния ялов парламент

Трябва да намерим метод за лъчение на ръководство, което да предотврати свличането към този безпорядък. Аз имам имам такова терзания и всички би трябвало да го признаят - ние не просто отиваме към нови избори, а към един нов парламент, който също ще бъде безплоден и няма да излъчи ръководство. Това разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, представен от. На края на деня ще би трябвало всички да си охладим мозъка и да се завърнем към договарянията, безапелационен беше той.

Иванов сподели, че не е виждал информацията от ДАНС за съществуването на съветски шпиони, само че е чувал за нея. Моята информация за изгонването на съветски дипломати е от 18 май и става въпрос за използването на правилото на пропорция, който е залегнал във Виенската спогодба. Русия досега имаше към 118 души, а България има под 10 души в Москва, това е фрапантна диспропорционалност. Затова за мен това решение има своето рацио, уточни още Христо Иванов.

Запитан дали би посъветвал "Продължаваме смяната " да отдръпна Кирил Петков като министър председател, с цел да върнат Българска социалистическа партия на масата за договаряния, водачът на "Да, България ", съобщи, че не изключва всички вероятни разновидности. Не очаквайте от мен да се причисля към слагането на условия. Най-лесно се фокусираме върху персони и по този начин сме се докарали до тази обстановка. Нека да си приказваме за дейности, за правосъдната промяна да вземем за пример и да забележим кой е подготвен на тази крачка за България, съобщи Иванов.

По-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че от партията стопират договарянията с "Продължаваме Промяната " за сформиране на държавно управление. Като претекст тя уточни решението да бъдат изгонени 70 дипломати от Русия. От Българска социалистическа партия ще се върнат на масата за договаряния единствено, когато от "Продължаваме Промяната " предложат различен претендент за министър председател вместо Кирил Петков, безапелационна е Нинова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР