Трябва да минат две седмици от ваксинацията срещу коронавирус, за

...
Трябва да минат две седмици от ваксинацията срещу коронавирус, за
Коментари Харесай

При коронавирус: Задължителна кръвна картина и съвети как да се лекувате

Трябва да минат две седмици от имунизацията против ковид, с цел да прекарате леко заболяването, това се дължи на имунологичната памет. Това съобщи доктор Лъчезар Марков по време на уебинар " COVID-19: Правилната терапия против болестта. Хранителните добавки не лекуват ".

Той изясни още по какъв начин да проучим по какъв начин ще изкараме ковид - тежко или леко. " Когато имаме позитивен PCR тест, би трябвало да си създадем цялостна кръвна картина с диференциално преброяване, която да демонстрира дали ще боледуваме тежко или леко " , изясни експертът. Той даде за образец това, че 80% от пациентите при приемане в болничното заведение в Ухан са били с ниски лимфоцити. Това демонстрира, че вирусът протича тежко.

Относно оздравяването доктор Лъчезар Марков разяснява, че то идва след 7-10 дни.

По отношение на това дали оказват помощ питателните добавки за лекуване на ковид, докторът разяснява мелатонин, да вземем за пример, който е даван на болните в лечебни заведения.

Д-р Марков проучва лекуването с хранителни добавки и че изясни, че медикаментите произлизат от цветя и билки.
 Снимка 525922
Източник:
 Три признака за преболедувалите ковид, за които да потърсят доктор
Три признака за преболедувалите ковид, за които да потърсят доктор

Задух, внезапно нормализиране на кръвното и причерняване

На уебинара бе показана и схемата от медикаменти, с която се лекува вирусът - над 15, според обаче от тежестта на прекарването му.

Не е нужно да се заплаща скъпо за имунитет, сподели още доктор Лъчезар Марков.

Коронавирус инфекцията слиза в червата и стои пет седмици там, изключително при децата, които не умеят да си мият добре ръцете. По този метод експертът счита, че доста от децата са заразили възрастните.

Той сподели, че съгласно изследване в Америка на 26 ноември ще свърши пандемията, лекар Марков обаче счита, че " тогава ще има вълна - само че тя ще е по-лека ". По негови сметки при 300 000 публично преболедували " доста са се скрили ", т.е. данните се умножават по три - към 1 милион са преболедували, половин милион са имунизирани и остава още един милион за имунитет.

Минимум 20% от преболедувалите са минали ковид преди месеци, без даже да знаят, безапелационен е лекарят.

Д-р Марков сподели, че в този момент минава епидемиологичният гърмеж, само че ще остане опашката, а лекарите в България към този момент са се научили да лекуват болните.
 Снимка 525921
Източник:
 Европейски Съюз утвърди коктейл от антитела за лекуване на ковид
Европейски Съюз утвърди коктейл от антитела за лекуване на ковид

Препоръката в този момент може да се употребява като управление от европейските държави
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР