трябва да изпълнят ангажимента си, ако са джентълмени, и да

...
трябва да изпълнят ангажимента си, ако са джентълмени, и да
Коментари Харесай

Възможно ли е Мария Габриел да обедини парламентарните групи?

би трябвало да изпълнят уговорката си, в случай че са джентълмени, и да дадат Правната комисия на ПП-ДБ. Защо от  не престават да мислят, че ще получат поддръжката на ПП-ДБ? Радев дали усеща, че може да излезе държавно управление от кандидатурата на Габриел или ще му вземат тематиката за основния прокурор, той още веднъж е съпротива на. Тя пое ангажимент за нещо, което не зависи от нея, със поръчката за освобождение на Гешев. Това сподели за " Твоят ден " журналистът от БНР Силвия Великова.

Според нея Борисов е могъл да предложи и друга фигура за министър председател, както е правил с Даниел Митов и проф. Габровски. " Явно не може да предложи друга персона, която да не отблъсква всички. Скептична съм, че първият мандат ще се осъществя. Вторият пък е несъмнено, че няма кой да го поддържа. На президента най-важни са му бюджетът и Шенген, желае под неговата закрила да влезем. Чуват се разновидности парламентарните избори да са с втори тур на локалните, с цел да е по-малко комплицирано. Забавянето за разформироване на Народно събрание обаче би трябвало да е голямо, а за тази цел Народно събрание би трябвало да стартира да прави работа ", акцентира тя. 

От своя страна журналистът Юри Велев счита, че огромната картина е с две сюжетни линии, които се въртят от 2 години в обаян кръг. " Едната е ще има ли държавно управление, другата е фигурата на основния прокурор. Сега Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова внезапно даде вяра за развръзка и на двете линии, само че се събраха прекалено много съмнения и трети проекти и като че ли е 3D шах. Не знаем какво мислят фигурите на втори и трети проект, а президентът демонстрира, че развръзката няма да бъде лесна ", уточни той. 

По думите му Габриел е знакова фигура и забавна кандидатура. " Не мисля, че желае кабинет с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, крайната формула е ориентирана към ПП-ДБ. Другият вид е предварителен избор през септември ", означи Велев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР