трябва да излязат пред своите избиратели и да кажат:

...
 трябва да излязат пред своите избиратели и да кажат:
Коментари Харесай

Нов скандал се завихри в НС, след като Кирил Петков влезе в стаята на Възраждане

" " би трябвало да излязат пред своите гласоподаватели и да кажат: поддържаме по тези и тези аргументи. А те подлагаха на критика, след това през неналичието на техния глас поддържаха ". Това разяснява в парламентарните коридори съпредседателят на Политическа партия малко откакто болшинството депутати избра депутата от за член на конституционната комисия.

Петков дефинира като парадокс и излизането на депутатите на " " на парламентарната естрада в опит да осуетят изявлението на Явор Божанков от Политическа партия. Миналата седмица хората на се заканиха да не дават на Божанков и Манол Пейков да приказват от парламентарната естрада и през днешния ден това едвам не докара до пердах.

  " Всяка партия може да си предложи членовете в която и да е комисия и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския доста добре изясни това. Той няма да е в тази комисия, и не би трябвало да е.  Нашата ПГ ясно гласоподава срещу или въздържал се. Разговорите, които се водиха с " ", от самото начало те споделяха: Вижте Политическа партия и Демократична България ще поддържат предлагането на. Видяха, че ние не подкрепихме, а те не гласоподаваха. Защо - с неналичието на гласовете им резултатът е Пеевски да е част от комисията. Това е доста непочтено ", сподели той.         

По-късно Петков влезе в стаята на " ", а предложения публицистите да слушат диалозите им. Всичко обаче прерасна в нов скандал, написа 24 часа.

" Не може да блокирате наш народен представител да приказва ", сподели Петков.

От своя страна Костадинов му отговори да не се държи несъответстващо и го прикани да напусне стаята на " ".

" Тук сме в български парламент, всеки един народен представител е тук с гласовете на българските жители. Никой няма  правото да цензурира изявата на български депутат ", разяснява Петков пред репортерите, откакто напусна стаята на Костадинов.

" Това което желаех да им покажа и да им кажа ясно, че колкото и невъзпитани да са техните обноски, това което вършат е погрешно, противоконституционно. Влезнах в тяхната стая, с цел да им кажа да си поправят грешката. Както видяхте с тях не може да се приказва. ", изясни съпредседателят на Политическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР