„Трябва да изградим институциите и суверенитета си, както и да

...
„Трябва да изградим институциите и суверенитета си, както и да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Трябва да върнем парламента на полагащото му се място

„ Трябва да изградим институциите и суверенитета си, както и да подсигурявам правовия ред, тогава ще имаме благосъстояние, национална горделивост и децата ни ще остават в България. “

Това сподели съпредседателят на „ Демократична България “.

Според него изкореняването на корупцията ще покаже, че страната ние богата и ще има пари за образовани, опазване на здравето и обществена политика.

„ Имаме прекалено много проблеми, централен проблем е по какъв начин да спрем корупцията, България е богата страна. Ако спрем плячкосването и прахосването, ще се окаже, че има пари за образовани, опазване на здравето и обществена политика. Връзката сред съда и хладилника се схваща добре от хората “, съобщи Иванов.

Той подчертава и върху главните цели – освобождение на страната „ от сарайския модел, както и връщането на полагащото се място на Народното събрание “.

Трябва да си върне ролята, да не бъде унижавана и орязвана, да се прави обществено политика в Народното събрание. Хората виждат експертността и програмата ни, ние сме непрекъснато на улицата измежду народа, съобщи още съпредседателят на „ Демократична България “.

Той добави, че не желаят ръководство непременно и че ще се влиза в разговор единствено с обединения, които споделят техни политики, както и след съществени диалози.

„ Ако нямаме задоволително огромна поддръжка, ще се окажем пред не изключително привлекателни комбинации. Ще поемем отговорността да не влизаме в серпантина от избори, само че не непременно. Ще се ангажираме с едно ръководство, в случай че е учредено на премахване на корупцията и не просто да го няма Бойко Борисов, само че да отстраним сарая. Ако някой желае поддръжка, би трябвало да има несъмнено ръководство, да отсече отровната пъпна шнур на корупцията. Интересува ни само ръководството да промени страната “, сподели още Христо Иванов.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР