Трябва да имаме една всеобхватна информационна система, която да проследява

...
Трябва да имаме една всеобхватна информационна система, която да проследява
Коментари Харесай

Радев: Трябва да имаме всеобхватна информационна система за ценообразуването на храните

Трябва да имаме една всеобхватна осведомителна система, която да наблюдава ценоорбазуването на цените, нейното създаване ще даде резултат. Министерствата работят интензивно, това е главен приоритет, разяснява пред публицисти президентът Румен Радев по отношение на дейностите на служебното държавно управление против спекулата при цените на храните.

Политиците в нашата съседка дължат истината за еврейския въпрос, за гоненията над македонските българи в продължение на десетилетия. Европейското бъдеще на Северна Македония изисква идеологемите на тоталитаризма да останат в предишното, с цел да имаме пълностоен разговор, всички ще спечелим от това, добави Радев.

Никой не се лишава сега от качествата, които има, Министерството на защитата е длъжно да изчерпа всички варианти, разяснява президентът във връзка опцията страната ни да придобие на лизинг бойни самолети втора ръка. Няма безапелационна оферта, добави той.

Държавният глава ще взе участие в церемонията по връчване на „ Годишните награди за виновен бизнес 2022 “ на Българския конгрес на бизнес водачите (БФБЛ). Той ще насочи приветствие към участниците в 20-ото издание на националния конкурс за корпоративна обществена отговорност, стабилно развиване и разнообразие, който се организира под мотото „ Дай добър образец “.

Румен Радев ще връчи наградите в категория „ Инвеститор в обществото ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР