Трябва да има включване на абсолютни всички служби за сигурност,

...
Трябва да има включване на абсолютни всички служби за сигурност,
Коментари Харесай

Емануил Йорданов за бомбените заплахи: Трябва да има включване на всички служби за сигурност

„ Трябва да има включване на безспорни всички служби за сигурност, министерството на защита и взаимоотношението сред държавни органи би трябвало да бъде на най-високо равнище. По този метод се удря по едно много сензитивно място на обществото. В учебните заведения са нашите деца, внуци “, сподели някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов по отношение на бомбените закани в учебни заведения в страната.

Директори настояват, че нямат публични разпоредби какво би трябвало да се направи в спешни обстановки

По думите му сме изправени пред обстановка, която няма аналог в близкото минало.

„ Трябва да се работи и то на доста високи обороти, с цел да може информацията, която се събере по тези случаи да се употребява и в бъдеще. Не желая да бъда неприятен оракул, само че това може да бъде единствено началото “, добави Йорданов.

Посолството на Русия излезе с остра позиция и отхвърли хипотезата за „ съветска диря “

По думите членовете на комисиите би трябвало да бъдат инструктирани при положение на такива закани по време на изборния ден.

„ Би могло и да се отрази на изборния развой, само че се надявам, че в България няма толкоз глупави хора, които да си мислят, че по този метод биха могли да реализират някакви позитиви. Никой не би могъл да предвижда по какъв начин едни сходни закани биха се отразили освен на изборния развой, само че и на крайния резултат “, сподели още Емануил Йорданов.

ГДБОП и партньорските служби са доста покрай идентифицирането на индивида

Вижте целия коментар на Емануил Йорданов във видеото. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР