Трябва да има санкции, ще прегледаме видеозаписите. Това заяви председателят

...
Трябва да има санкции, ще прегледаме видеозаписите. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Желязков обеща санкции за сбилите се депутати

Трябва да има наказания, ще прегледаме видеозаписите. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков след конфликта сред депутати на „ Възраждане “ и на ПП-ДБ в пленарната зала. Той назова случилото се „ безусловно неприемливо “.

Относно думите на Корнелия Нинова, че прекратявайки заседанието Росен Желязков разрушава парламентаризма, ръководителят на Народно събрание сподели, че всеки водач има право на интерпретация, а той е удовлетворен, че Българска социалистическа партия не са се намесили в разправата.

“Ако беше траяло съвещанието, то трябваше да продължи декларацията на Божанков, по-късно декларация на Има Такъв Народ, и чак тогава трябваше да бъде прочетена декларацията на Българска социалистическа партия. Сами разбирате, че продължаването на съвещанието в този формат щеше да докара до ново ескалиране на напрежението, тъй че одобрявам упрека на Нинова, само че я убеждавам, че не е било ориентирано към Българска социалистическа партия ”, сподели още той.

Единият от участниците в баталиите – Манол Пейков от Демократична България изясни станалото:

„ Ненормално и неправилно е такова държание. Явор Божанков беше самичък, а те бяха глутница. Нахвърлиха се върху него, отидох да ги спра. Дойде Златанов, след това и другите. Боли ги и ще продължава да ги боли за някои неща “.

“Явор Божанков излезе да каже значими неща във връзка с тяхната съгласуваност с Русия, която е безспорна. Да няма държавно управление е пряк интерес на Русия. Възраждане нарушава реда всяка секунда. В коридорите ме нарекоха мръсна гнида през вчерашния ден ”, сподели още Пейков, след което изясни, че са заплашили, че в случай че има държавно управление, ще доведат хората вътре в Народно събрание.

„ Ритаха ме в краката, тъй като не се вижда там, започнаха да споделят, че ще ни пратят в Белене, това са неща, които всекидневно споделят, само че вие не ги чувате ”, сподели още Пейков.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР