Трябва да има правителство и то трябва да рестартира парламентарната

...
Трябва да има правителство и то трябва да рестартира парламентарната
Коментари Харесай

ДБ са подготвени за капаните в управлението и правосъдната реформа

Трябва да има държавно управление и то би трябвало да рестартира парламентарната народна власт. Това заяви пред БиТиВи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

По думите му най-важната част е правосъдната промяна, а огромна част от регулаторните органи са в положение на будна кома. Правителството трябвало да разсъни системата. Знаем какво имаме пред себе си, безапелационен бе Христо Иванов.

Не сме се крили по кьошета, показа още той за поддръжката на Движение за права и свободи за правосъдната промяна. Опасности има всевъзможни, ние не сме нито наивни, нито глупави, акцентира Иванов. Демократична България били готови за заложените клопки в промяната. Атанас Славов ще е поръчител против тези клопки.

Това е акцентира той. Иванов сподели, че властта ще се бори за 180 гласа за промяната и ще търсят поддръжка от Българска социалистическа партия. Става въпрос за сериозна реорганизация, акцентира националният представител. Ние се борим за правораздаване, добави Христо Иванов.

Румен Радев пропуснал опцията да бъде институционален медиатор, можел да е част от решението на рецесията, а се оказал част от рецесията. Трябва да рестартираме парламентарната народна власт, посочи Иванов.
 Дончев не изключи цялостен мандат за кабинета
Дончев не изключи цялостен мандат за кабинета " Денков- Габриел "

Това държавно управление било вярното решение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР