Трябва да има правителство и то да е подкрепено от

...
Трябва да има правителство и то да е подкрепено от
Коментари Харесай

Карадайъ от Караманци: Трябва да има правителство!

Трябва да има държавно управление и то да е подкрепено от Движение за права и свободи, като Движението да бъде част от болшинството в Народното събрание, с цел да има непоклатимост и сигурност. Това съобщи при идването си в село Караманци на хасковските Минерални бани водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. В момента персоналният, персоналният и партийният нарцисизъм не прави никаква работа на хората, безапелационен бе той. Карадайъ обаче, не отговори на въъпроса дали чака да има нови парламентарни избори, като уточни, че в този момент ще чуят какво желаят хората.

Това, което е нужно преди всичко в страната от днешна позиция, в тази политическа рецесия, след всички други рецесии, е да преодолеем политическата. Това, което хората ни споделиха и преди и след изборите е, че желаят да има държавно управление, без значение дали са дали своят вот или не за Движение за права и свободи, съобщи Карадайъ.

Той разяснява и, че главният проблем на хората сега са високата инфлация, високите цени, несигурните работни места и несъответстващите приходи, като чакат час по-скоро решение. Карадайъ уточни и, че последните 2 година България е изостанала даже от сътрудниците в Европейски Съюз.

По традиция за празника в Караманци идва елитът на Движение за права и свободи от страната, района и посетители от Турция. И този път измежду госитите са народни представители, регионални водачи и кметове. Празникът се организира годишно и е отдаден на десетомайските събития от 1984 година, когато в Караманци е извършен всеобщ протест против насилствената промяна на имената на локалните мюсюлмани. По думите на кмета на Минерални бани Мюмюн Искендер това е един от първите случаи на опозиция освен против Възродителния развой, а и против цялата тоталитарна власт тогава.


Традиционно програмата на откритата сцена стартира с детска фолклорна стратегия и продължи с поздравления от многочислените посетители.

Следват също обичайните за празника национални битки на трева. 10 000 лева е тази година наградният фонд, като спечелилият ще получи теле, класираният на второ място- коч и третият- агне.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР