Трябва да има по-строги мерки срещу каналджийството. Вече сме предлагали

...
Трябва да има по-строги мерки срещу каналджийството. Вече сме предлагали
Коментари Харесай

Шефът на „Гранична полиция”: Има сигнали за униформени, замесени в трафик на мигранти

Трябва да има по-строги ограничения против каналджийството. Вече сме предложили такива, ще ги предложим и на идващия парламент. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” шефът на „ Гранична полиция ” комисар Росица Димитрова.

Тя увери, че и все още се прави всичко допустимо за обезпечаване на границите ни поради засиления мигрантски напън. Имало укрепване на системите, стартира и потреблението на дронове за предварителна защита на миграцията.

„ На 17 август Министерският съвет отпусна 1,5 млн. лева за ремонт на оградата по границата ни с Турция и пътищата в региона. Работим взаимно и с Европейската организация за гранична и брегова защита Frontex ”, сподели още ком. Димитрова.

Тя призна, че до нея са стигали сигнали за униформени, забъркани в трафик на мигранти и те незабавно са излъчени на Дирекция „ Вътрешна сигурност ” за следствие.

„ Трябва да отбележим, че в „ Гранична полиция ” има доста почтени и почтени хора, които работят непрекъснато при тежки условия ”, означи още ком. Димитрова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР