Трябва да има лидерска среща, подкрепата за правителството зависи от

...
Трябва да има лидерска среща, подкрепата за правителството зависи от
Коментари Харесай

Премиерът: Трябва да има лидерска среща, подкрепата за правителството зависи от лидерите

Трябва да има лидерска среща, поддръжката за държавното управление зависи от водачите. Това съобщи министър председателят пред публицисти след присъединяване си на форума Powers Summit. 

" Трябва да има лидерска среща, не знам да е планувана за момента. Трябва да се продължи нататък. Изборите завършиха. Предизборните рецензии, закани, мнения би трябвало да приключат и да влезем в работен режим, тъй като има доста работа за извършване ", съобщи той. 

Премиерът бе запитан дали е разговарял с водача на ГЕРБ Бойко Борисов след края на изборите: " Не съм се чувал с никого. Вчера бях в Израел, през днешния ден желая да се видя с министър Йоловски и да схвана и там какво става ".

Денков бе безапелационен, че кабинетът е подготвен да работи със същото движение, в случай че получи доверието на водачите на ръководещото болшинство. 

" Дали ще има поддръжка за държавното управление, зависи от водачите в Народното събрание. Това, което мога да кажа, че сме подготвени да изпълняваме целите от програмата по метода, по който го правихме до момента ", изясни Денков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР