Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия

...
Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия
Коментари Харесай

Промяната отговори с цитат на Кирил Петков: „Не виждам смисъл да стоим живи, без да имаме възможност да променяме света“

„ Трябва да има баланс сред дълголетието на една политическа партия и успеваемостта от това дългоденствие “, написаха в страницата си във Facebook от „ Продължаваме промяната “.

Публикацията е съпроводена и с откъс от изявление на Кирил Петков по време на съвещанието на Националния съвет на Политическа партия:

„ Не виждам смисъл да стоим живи, без да имаме опция да променяме света “.

Разпространеният от народния представител Радостин Василев запис на съвещанието докара до смяна в хода на разговорите за кабинет сред водещите две сили.

Това се случва още преди вторият мандат да е връчен от президента Румен Радев. По време на конференция ГЕРБ и Мария Габриел оповестиха „ замразяването “ на договарянията за държавно управление с втория мандат на ПП-ДБ.

„ Преговорите могат да бъдат размразени. Дали договарянията ще бъдат размразени зависи от това ще има ли опрощение към българските жители, българската администрация, българските учители, офицери, от уважението към нашите сътрудници към България и нейните жители “, разяснява Габриел.

„ Разговорите ще бъдат размразени, в случай че забележим предпочитание, каквото и „ Да, България “ съобщи – за експертно държавно управление “, акцентира ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР