Трябва да говорим за Украйна. Докато вниманието на света е

...
Трябва да говорим за Украйна. Докато вниманието на света е
Коментари Харесай

Русия на Путин се приближава към съкрушителна победа. Основите на Европа треперят

Трябва да приказваме за Украйна. Докато вниманието на света е ориентирано към войната сред Израел и Хамас, мрачни земетресения раздрусват тази богата черна почва. Контраофанзивата на Украйна се провали – или, по думите на Володимир Зеленски, „ не реализира мечтаните резултати “.

Докато изтощените украинци отстъпват от укрепленията и минните полета на Русия, самодейността се насочва към нашествениците. Русия напредва през скелетните остатъци на това, което в миналото е било Маринка, град в Донецк, може би с по-голямо психическо, в сравнение с стратегическо значение. Ракетите още веднъж удрят Киев. Първата дама на Украйна, Олена Зеленска, се обърна към BBC, с цел да предизвести, че страната й е в „ смъртна заплаха “.

Сега е ред на украинците да се окопаят, с цел да се опитат да задържат това, което имат. Както и през 1914 година, укрепена линия минава по дължината на фронта, от делтата на Днепър до съветската граница. И както тогава, военната технология е в интерес на бранителя, тъй че дребните облаги се купува...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР