Трябва да говорим с „Газпром“, - зове Корнелия Нинова. Без

...
Трябва да говорим с „Газпром“, - зове Корнелия Нинова. Без
Коментари Харесай

Другарки и другари, товарищи: Лека нощ и сбогом! frognews.bg

Трябва да приказваме с „ Газпром “, - зове Корнелия Нинова. Без съветски газ загиваме, - реве от екрана есхумирания от време на време Р. Овч., а ехидната му усмивка ще пробие камерите. Правителството даде обещание някакви танкери неизвестно от къде, неизвестно от кого и неизвестно по какъв начин, - реди опорки в слугински жанр Валентин Николов.

Такива плонжове и ибрици не е имало даже на Априлския пленум, когато Тодор Живков получава цялата власт, връчена му от Кремъл, откакто са избити и натикани в пандизите всички български комунисти, които се противили на съветско-сталинския модел, нахлузен на България. (Акцията против неуместните се управлява персонално от „ специалисти “ по разчестването от Народен комисариат за вътрешни работи (на СССР).) В речта си тогава (1956 г.) Живков изтъкнал единствено десетина пъти, че не можем без Москва. Откакто Русия атакува вероломно Украйна съветското лоби, агентурна мрежа и сътрудници за въздействие в София ни заливат от даже до здрач с пропутинска агитация. Чертаят и същински апокалипсис, в случай че не легнем на изискванията на „ Газпром “. Интервю на съветския дипломат у нас Митрофанова пред менте-агенцията ТАСС (Телеграфна организация на Съветския съюз не съществува от години) бе популяризирано от български медии като манифест. А в него лукаво и лицемерно тьотя Елеонора акцентира какъв брой доста българския народ обичал Русия и по какъв начин Путин щял да ни даде газ, само че единствено в случай че се съгласим на неговите условия. Т.е. да плащаме в рубли. Ако в миналото сте се питали какво е лукавство – ето това е. Първо ни назовава подлоги и ни чете конско през ден, заплашва да зарие посолството и внезапно – елате пиленца при батко Путин…

Р. Овч. при Цветанка с хладнокръвието на остарял чекист декларира, че всички от Европейски Съюз били полегнали на „ Газпром “ и единствено ние сме отказвали, с цел да се сложим на американците. Р. Овч. знае, че това е неистина, само че очевидно той продължава да гони по-възвишени цели, като огромната алена петолъчка на Червения площад, да вземем за пример.

Колкото до „ незнайните “ и „ подправени “ танкери, на които се присмиват и комунисти, и гербери (също комунисти като своя водач Борисов) единият към този момент е на пристанище в Гърция. Другите шест пътуват. От тях ще имаме 1 млрд куб. метра газ. Трудно се преглъща такава вест, нали патриоти-продажници?

Две думи и за вековните връзки на „ двата приятелски народа “. Много българи по този начин и не схванаха разликата от това да си признателен на тогавашния съветски народ и император Александър II за войната с Турция през 1877-1878 година, приключила със Санстефански контракт и отвратителния напън на Кремъл да бъдем задължени до гроб. Така постъпват сатрапите. Всъщност българите сме тези, които би трябвало да чакаме признателност от страна на Русия за писмеността, покръстването и културата, с които сме я дарили обилно. Вместо това лекета от всевъзможен сан се умилкват на Путин като кръчмарски котараци. Те знаят, че сходно държание постоянно ни коства свободата, независимостта, стопанската система – всичко, само че са подготвени да ги дадат. Те са щастливи, че точно Москва ни наложи посредством своите комисари у нас политико-мафиотско-олигархичен режим, който при Борисов и ГЕРБ доближи своя пик. Корупцията ни е по същата матрица, както и безконтролната прокуратура, трансформирала се в актуален вид на инквизицията от времената на Торквемада и Вишински.

И стига сте ни тикали в очите съветската просвета и научни достижения! Те нямат нищо общо с диктаторските режими в Москва, които трансфораха през десетилетията най-богата страна в света в една от най-мизерстващите. Некадърни и корумпирани видове в Кремъл свлякоха великата си татковина до 90-о място по стандарт на живот, а прехвалената непобедима съветска войска безчинства в градовете и селата на Украйна. Ревете колкото желаете на Бузлуджа и пред паметника на алената войска, само че не завличайте България в ямата, към която се е устремила путинска Русия! И в случай че мозъците ви са толкоз възпалени, че не можете да приемете свободния свят и желанието на множеството българи да са част от него, помислете за децата и внуците си, които се учат, работят и живеят в „ дивия, прогнил Запад “. Те са там, тъй като тук смърди на сатрапски ботуш и деградирал дебелашки „ хайлайф “. А вие желаете те да не са в Русия, тъй като току виж ги арестували, пребили и пратили в пандиза за изпусната неразрешена думичка. 4,5 милиона руснаци са напуснали родината си след нахлуването в Украйна. 40 000 са убитите съветски военни, една пета от които офицери. Пропагандата разказва този разгром като подвиг, само че то е разгром. Москва заплашва света с нуклеарна война, не назад. Путин стартира и газовата война – не Европа. Дори вие, недраги путинофили български, виждате и осъзнавате това, само че не можете да се откъснете от прангите на зависимостите. Или сте просто заболели мозъци.

Опомнете се или най-малко си трайте, сврени в спомените за живота ви под команда кухи лозунги. Аутсайдери нещастни, набиращи с треперещи пръсти телефоните на БНР, с цел да пръскате ненавист против цивилизования свят в прокремълски излъчвания. Подлите неистини не са позиция, само че това е непостижимо за оскъдната ви мозъчна активност. Но това не ви интересува, тъй като душата ви копнее за рубла, мороженое и лика на великия водач.

Мъртви души, които желаят да завлекат всички в пъкъла, именуван от путинската агитация „ славянский мир “ и „ евразийски план “.

Време е за лека нощ и довиждане. Няма да липсвате.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР