Трябва да благдарим и на другите десни избиратели, извън нашата

...
Трябва да благдарим и на другите десни избиратели, извън нашата
Коментари Харесай

Кирил Петков благодари на Бойко Борисов за победата в София

" Трябва да благдарим и на другите десни гласоподаватели, отвън нашата коалиция ".

Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков. Той призна, че и поддръжката на водача на ГЕРБ Бойко Борисов е изиграла своята роля, макар, че съгласно социолозите множеството от гласоподавателите на партията са подкрепили Ваня Григорова.

" Хората, които гласоподаваха за дясна София, направиха тази разлика ", сподели Петков, добавяйки и " Синя София ".

Според Петков смяната е мудна, само че е необратим развой.

Новият кмет на София Васил Терзиев съобщи, че ще бъде кмет на всички софиянци, в това число на тези, които не са дали своят вот за него.

" Сега следва по-трудното - да покажем, че с изключение на да печелим избори можем и да управляваме почтено, транспарантно, с огромна отговорност.

Разбираме какъв брой доста всеки един от вас чака от нас. Да видите, че може да бъде по-различно.

Не имаме вяра в дребните хора, имаме вяра в хората с огромни фантазии. Да може да възстановим доверието. Хората да повярват, че общината е техен сътрудник и работи за тях. Ще водим доста дейна битка с корупция, злоуопотреби и клиентелизъм ".

Това сподели още Терзиев.

Според лидера на листата Борис Бонев в София има " същинско политическо земетресение " и разгромна победа над досегашния модел.

Очаквайте детайлности!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР