Трябва да бъдем много внимателни, когато даваме оценки, правим коментари

...
Трябва да бъдем много внимателни, когато даваме оценки, правим коментари
Коментари Харесай

Карадайъ бил в Турция с поглед към пътищата за доставки на газ

Трябва да бъдем доста деликатни , когато даваме оценки, вършим мнения и разбори за политиците в прилежащите страни. Понякога може да навредим на страната. Затова предизвести водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на брифинг пред публицисти в отговор на въпрос за срещата му с турския президент Реджеп Таип Ердоган.

По думите му Турция е една от страните, която играе значима роля, обвързвана с енергетиката . Важно е да имаме тези срещи и тези контакти. Политическото управление на Турция доста благосклонно гледа към своите съседи, в частност и България , в този развой, увери Карадайъ. И добави: Независимо дали сме на власт или съпротива, има решение проблемите на хората, уточни той.
 Карадайъ: Повечето решения на проблемите с газа и енергетиката минават през Турция
Карадайъ: Повечето решения на проблемите с газа и енергетиката минават през Турция

Лидерът на Движение за права и свободи разиска тематиката с Ердоган

Иначе Карадайъ изясни, че по време на срещата си с турския президент коментирали тематики, като разискали и по-стари взаимни срещи. Като политици в България не сме затворени в пространството като част от евроатлантическото семейство, имаме съседи и интернационална и геополитическа активност, посочи Карадайъ. При тази световна енергийна рецесия, рецесията обвързвана с газа и останалите рецесии, в България би трябвало да има взор както към всички източници за газ и въобще първични материали в енергетиката, по този начин и пътищата за доставка, които не са толкоз доста , посочи водачът на Движение за права и свободи.

Мустафа Карадайъ поздрави служебното държавно управление по тази причина, че сътвори краткотраен.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР