Трябва да бъде създадено стабилно правителство, което да решава сериозните

...
Трябва да бъде създадено стабилно правителство, което да решава сериозните
Коментари Харесай

Левицата е за стабилен кабинет, който да преведе страната през кризите

Трябва да бъде основано устойчиво държавно управление, което да взема решение сериозните проблеми и още от първия си ден да набележи ограничения за превеждането на страната през икономическата, обществената и здравната рецесия. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин при откриването на предизборната акция в Пловдив, където води листата. " Няма време за губене. Изготвихме " Визия за България ", която е ангажимент за идващите години. Искаме всяко семейство да преживее умерено зимата. Ситуацията с пандемията докара до невиждани ограничения и ще ни бъде тежко ", съобщи той. Вигенин изрази убеденост, че пловдивските социалисти ще работят дружно за общата цел - изборна победа. Социалистът прикани да се гласоподава за Румен Радев и Илияна Йотова, тъй като всеки глас за тях ще е победа и за Българска социалистическа партия. Вторият в листата Иван Петков - Бебето увери присъстващите, че в случай че му гласоподават доверие да бъде в Народното събрание, ще пази ползите на Пловдив и неговите поданици.

За висок дух, мотивация и увереност прикани вторият в листата на левицата във Варна Борислав Гуцанов при откриването на акцията. Българска социалистическа партия ще е гласът на всички българи, които търсят правдивост и сигурност, съобщи Гуцанов. Той акцентира, че в листата на левицата са включени хора с обучение, престиж и стабилен опит. " Те са от разнообразни сфери на икономическия и публичен живот, само че с обща идея да има по-добър живот за всички българи през днешния ден, а не в необозримо бъдеще. Всеки от тях е заслужен да бъде депутат ", безапелационен бе Гуцанов.

Листата ни е комбиниране на богат политически и публичен опит, на професионализъм, експретност, само че дружно с това на младост и общо предпочитание и упоритост да се представим добре на идните избори, заключи ръководителят на общинската организация на Българска социалистическа партия в Стара Загора Валентина Бонева, която показа листата на левицата за региона. Тя прикани гласоподавателите да гласоподават на 14 ноември с разсъдък, тъй като " политическите планове се харесват, притеглят вниманието, само че дружно с това обществото ни заплаща високата цена на изчезнало Народно заседание и на постоянно държавно управление ". Гражданите чакат от новите ръководещи отговор на редица въпроси, измежду които ще имат ли средства за сметките за ток, за храна и медикаменти, сподели Бонева. Най-важната ни задача е да дадем непоклатимост на България, сигурност за фамилиите и предвидимост на българския бизнес, съобщи лидерът на старозагорската листа Георги Гьоков. Той уточни най-важните акценти от проекта на Българска социалистическа партия за първите 100 дни на бъдещото ръководство. Планът включва два типа ограничения - краткосрочни с бърз резултат върху стопанската система и стандарта на живот, и средносрочни и дълготрайни като част от визията на партията за структурните промени в страната.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР