Трябва да бъдат разкъсани връзките между главния прокурор и подчинените

...
Трябва да бъдат разкъсани връзките между главния прокурор и подчинените
Коментари Харесай

Атанас Атанасов:Трябва да се разкъсат връзките между главния прокурор и подчинените му

Трябва да бъдат раздрани връзките сред основния прокурор и подчинените му, само че това е обвързвано с смяна на Конститцуията. Важно е да се създадат вярно текстовете. Процесът е неминуем. Веницианската комисия е с подобен тежък престиж, че не може да бъде подценявано това, което излиза от нея.
Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов в предаването " Лице в лице " по бТВ. Трябва ли тримата огромни да бъдат членове на Висш съдебен съвет, тъй като тяхното наличие там деформира цялата правораздавателна система, сподели още той.

Във връзка с възможни промени в Конституцията той уточни, че единственото, което се опитвт да създадат ръководещи е да отсрочат казуса и да имитират отоговр на въпросите сложени от Веницианската комисия. Проблемът, съгласно Атанасов е с мястото на Прокуратурата у нас. По думите му могат да бъдат преложени различини разновидности по какъв начин да стане това. В „ Демократичан Бългаир “ също се объсжда такива разновидности, тъй като и президентъ е инициирал полемика за смяна в Конституцията. " Във всяко нещо, което би било потребно ще участваме. ", сподели още той.

" Идеята ни за смяна в Прокуратурата бе тежко опорочена и изкривена, а това беше повода Христо Иванов да подаде оставка от поста министър на правораздаването. Реформата се трансформира в псевдореформа и поради това се оттеглихме ", добави Атанасов.

За срещата с дипломат Херо Мустафа Атанасов уточни, че тя е била протоколна и на нея са коментирахни тематики, по които госпожа Мустафа приказва обществено у нас – корупцията, медийната незевисимост и енергийната политика.

Кризисна мярка е идването на подобен специалист в посолството на Съединени американски щати в България. Той ще може да постанова ограничения на висши български служители, които ще търпят наказания и възбрана за достъп до Америка. " Когато те имат тяхна информация не им би трябвало българския съд да се произнася ", отговори Атанасов на въпрос дали за такива наказания не са нужни присъди.

Корупцията и неналичието на независимост на медиите са свързани и това се преценя по този метод и от Съединени американски щати, посочи Атасанов.

Относно енергийната ни самостоятелност Атанасов съобщи, че на този стадий има единствено хрумвания. " Загрижеността на Съединени американски щати е, че стоят единствено хрумвания само че нищо не се задвижва, вървят единствено плановете свързани на Русия. ", добави той.

Съпредседателят на " Демократична България " напомни, че 6 пъти е скочила цената на газа по времето, когато Румен Овчаров е предоговорил доставките, а в този момент разяснява какъв бил казусът да сме подвластни от Русия, което Атанасов дефинира като " недопустимо ". По думите му в партията му не са съгласни с тази политика на Борисов, това, че по доста способи се обслужват съветските ползи у нас.

" Стана традиция при ръководството на ГЕРБ в края на годината да се раздават едни остатъци над 2 млрд са тази година. Това са планувани разноски, които не са направени и се раздават без глоба на Народното събрание. Винаги би трябвало да се следи по какъв начин се харчат парите ни. Къде са отишли 500-те милиона, които бяха дадени за подсилване на язовирите. Някакви пари потънаха някъде, а за това, че би трябвало да са изпълнени ремонтите не се търси отговорност. " сподели още Атанасов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР