Трябва абсолютно сериозно и желязно мнозинство, за да можеш да

...
Трябва абсолютно сериозно и желязно мнозинство, за да можеш да
Коментари Харесай

Нинова за неизбрания шеф на НС: Трябва да намерим изход от тази ситуация на председателски съвет


" Трябва безусловно съществено и желязно болшинство, с цел да можеш да направиш значимите неща. Засега обаче такова не виждам. " Това сподели водачът на в предаването „ Лице в лице “, откакто през днешния ден невиждано не бе определен ръководител на 48-ото Народно събрание.

Според Нинова би трябвало да се откри излаз от обстановката. Тя съобщи, че на следващия ден ще има председателски съвет. Смятам, че там ще се опитаме да намерим излаз на тази обстановка. Обратното е извънредно и за народа, и за парламентарната народна власт, и за прекосяването ни през тази конституционна рецесия, в която изпаднахме през днешния ден. И от този безпорядък на следващия ден ще се откри решение, сподели водачът на.

Според нея това, което се случило е било неприятно и тягостно

„ Ужасна обстановка за Народното събрание и за народа. Това е голям удар по. Конституцията споделя какво може да стане, само че съгласно мен доста по-важно е да намерим излаз от обстановката. Президентът ръководи еднолично несъмнено година и нещо. Да не приказваме за качеството на това ръководство, за реваншизма, за приноса, за разтрошаване на партийната система и по този начин нататък ", разяснява Нинова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР