Труповете на 72-годишния Стефко и 35-годишната му дъщеря Наталия бяха

...
Труповете на 72-годишния Стефко и 35-годишната му дъщеря Наталия бяха
Коментари Харесай

Последна Информация: Петко Уби Жестоко Наталия И Баща Й Стефко В Дома Им! Преди Малко Бруталният Убиец Е Бил

Труповете на 72-годишния Стефко и 35-годишната му щерка Наталия бяха открити на 31 октомври 2017 година в къщата им в Горни Дъбник. Бащата бил мъртъв с прерязано гърло, а щерка му към момента дишала, макар множеството прободни и порезни рани по цялото тяло.

Веднага на адреса са изпратени екипи на Бърза помощ и полицията, само че на път за болничното заведение Наталия умряла. Няколко часа по-късно край Казанлък криминалистите задържаха някогашния рейнджър Петко Черкезов, с който младата жена живяла на фамилни начала за известно време. Двамата имат дребна дъщеричка.

Месеци преди двойното ликвидиране, връзките сред Петко и Наталия обаче се влошили. Въпреки раздялата им, мъжът траял да упорства двамата още веднъж да се съберат, търсел подпомагане от близки и познати, да убедят дамата да промени решението си и да заживеят още веднъж като семейство, като твърдял, че не може да живее без нея и в случай че не се съберат, ще убие детето им и себе си, оповестиха от прокуратурата.

След безапелационните отводи на Наталия, Петко взел решение да си отмъсти, като я убие.

В късния следобед на 30 октомври 2017 година, Черкезов дошъл с автомобил в Горни Дъбник и откакто се стъмнило, се придвижил до къщата, в която живеела някогашната му другарка и татко й. Прескочил дувара и през незаключената врата влезнал вътре и се скрил в дрешник в дневната стая. Там стоял към 2 часа, като изчаквал Наталия да се прибере в своята стая. След като се убедил, че в къщата всичко е утихнало, Петко излязъл от укритието си, влезнал в стаята, доближил се до изплашената жена и й нанесъл удар с нож в коремната област.

Наталия паднала и почнала да вика за помощ. В този миг в стаята влезнал татко й Стефко, който чул виковете за помощ. Бившият рейнджър се обърнал към него и му нанесъл няколко прободни рани, като възрастният мъж умрял на място.

След това несмущаван побеснелият мъж траял да мушка по цялото тяло Наталия, след което напуснал къщата.

Преди година Окръжният съд в Плевен призна за отговорен някогашния рейнджър, като го осъди на пожизнен затвор. Тъй като делото протече при изискванията на кратко правосъдно разследване, присъдата бе сменена с " отнемане от независимост " за период от 26 години. По закон, когато има скъсен развой, наказването на наказания се понижава с една трета.

Решението на окръжните магистрати бе доказано първо от Апелативния съд във Велико Търново, а на 21 май т.г. и от състав на Върховния касационен съд.

Присъдата е приведена в осъществяване неотложно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР