Трупове на отровени кучета в парка на Скребатно ужаси жителите

...
Трупове на отровени кучета в парка на Скребатно ужаси жителите
Коментари Харесай

На вниманието на прокуратурата и ПУ на МВР Гоце Делчев: Паркът на гърменското с. Скребатно осъмна осеян с трупове и отрова, хората потресени

Трупове на отровени кучета в парка на Скребатно ужаси жителите на гърменското село. Около мъртвите животни още стоят следите от отровата, с която някои е умъртвил животните.

Мястото се посещава от дребни деца и с дейностите си злосторникът осеял парка с отрова заплашва и техния живот. Умопомрачителни фотоси от мястото е посочил Юлиян П. който е снимал мъртвите кучета. Struma.com няма да разгласява фотосите съзнателно, поради грозната картина, която демонстрират

Под тях Юлиян е написал: " Така осъмна паркът на село Скребатно през вчерашния ден, целият в отрова и мъртви кучета. Мястото, където всеки ден има десетки деца и това е следващият вандалски акт, всеки ден има отровени кучета по улиците. Дано този дето го прави - кучета да го изядат. Надявам се институциите да се самосезират!

" Последваха десетки мнения на хора, които осъждат стореното. Подобно всеобщо отравяне имало и в прилежащи села. Случващото не е казус в региона, по тази причина жителите на гърменските села Скребатно и Осиково, където тези дни е имало сходен случаи се надяват органите да се самосезират и открият злосторника.

Проблем са кучетата на всякде в региона, заради неналичието на съществено решение и места за настаняването им. Кучешкият туризъм е мощно развъртян и хора от прилежащи регионални идват и изхвърлят кучетата в всякакви краища на Пиринско. Наскоро в Благоевград бе хванат държавник, които пуска кучета из центъра на града.

Вяра Иванова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР