Trump Organization обмисля да продаде имението в Уестчестър, Ню Йорк

...
Trump Organization обмисля да продаде имението в Уестчестър, Ню Йорк
Коментари Харесай

Trump Organization обмисля продажба на емблематично имение от 1919-а. Какви са оценките на брокерите?

Trump Organization обмисля да продаде имението в Уестчестър, Ню Йорк след години несполучливи опити за развиване, приключили със съглашение за опазване на част от собствеността, написа The Wall Street Journal, базирайки се на осведомени източници.

Представители на Тръмп са се свързали с локални брокери за опцията за продажба. В момента парцелът, прочут като " Седем извора ", не е обществено разгласен за продажба. Според калкулации на локални сътрудници парцелът ще се търгува за към 50 милиона $ или по-малко. По думите им огромна част от по-ранната оценка, надхвърляща 200 милиона $, евентуално е обвързвана с предходни несполучливи проекти за развиване.

Говорители на Trump Organization обявиха, че " Седем извора " е " един от най-големите, скъпи и емблематични парцели в Бедфорд. " Ако се появи подобаващата опция, фамилията на Тръмп сигурно ще продаде парцела. "

Trump Organization е притежател на " Седем извора " от 1995 година, когато е закупила парцела за 7,5 милиона $.

Тръмп в началото е имал проекти да построи голф игрище върху парцела, само че се сблъска грубо локално неодобрение.

Според документи от 2011 година парцелът се прави оценка на 261 милиона $. В него се споделя, че цифрата е въз основа на средствата, които могат да бъдат извоювани при изграждане и продажбата на парцели, плюс цената на съществуващото имение и други здания.

Но там в никакъв случай не са били строени други здания. Според локални сътрудници на недвижими парцели Тръмп не е могъл да реализира проектите си, защото парцелът е ситуиран на няколко общини - Бедфорд, New Castle and North Castle.

Оценка от 2016 година, направена от консултантската компания за недвижими парцели Cushman & Wakefield по искане на Ерик Тръмп, прави оценка парцела на 56,5 милиона $.

Имението датира от към 1919 година, когато е издигнато за Юджийн Майер, някогашен ръководител на Федералния запас, първи президент на Световната банка и бивш издател на Washington Post.

Основната къща е проектирана от проектант Чарлз Плат. В имението има 60 стаи, в това число 15 спални и две сервизни крила, съгласно уеб страницата на Trump Organization.

Организацията пресмята, че имението се простира на към 50 000 квадратни метра, което го прави един от най-големите домове в региона. То разполага с три басейна, в това число закрит, затрупан с бял мрамор, както и огромна винарска маза, антична боулинг алея и карета.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР