Трудова злополука вдигна на крак инспекцията по труда и полицията

...
Трудова злополука вдигна на крак инспекцията по труда и полицията
Коментари Харесай

Поредна трудова злополука в региона! 38-годишен украинец падна от високо в Търговски център - Гоце Делчев, с опасност за живота е

Трудова акцидент подвигна на крайник инспекцията по труда и полицията в Гоце Делчев. Млад мъж е паднал от високо, до момента в който работил по ремонт на Търговски център в града,на улица " Панаирски ливади ",научи Struma.com.Пострадалият е украински жител, с краткотрайна протекция, който е нает от локална компания. Инцидентът е станал към 14 часа през вчерашния ден. 38-годишният Виталий бил на към 3 метра височина и внезапно полетял пред очите на сътрудниците му,участвали в ремонта.

Незабавно е превозен в болничното заведение, където е открита контузия на главата и белите дробове, има действителна заплаха за живота му. Инспекцията по труда направила незабавна инспекция на компанията и е потвърдено, че украинецът е бил назначен с трудов контракт, инструктиран иса спазени всички условия по кодекса на труда. Случаят е докладван на прокуратурата.

Това е следващата трудова акцидент в региона, станала в последната седмица. Преди дни мъж от Сандански бе покрит от автомобил, под който лежал, с цел да го ремонтира, различен пострада в завод за хартия, където машина премаза пръстите на ръката му.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР