Трудно си представяме, че на някой би му останала недопита

...
Трудно си представяме, че на някой би му останала недопита
Коментари Харесай

Какво да правим с изветрялото шампанско

Трудно си представяме, че на някой би му останала недопита и забравена бутилка шампанско. Ако обаче това ни се случи, към този момент знаем какво да вършим с изветрялата напитка (не, няма да готвим с нея). Ще я използваме за разкрасяване.

 Снимка 398345

Детокс маска за лице

Виненото пиво е богато на антиоксиданти и работи като тоник на кожата. Затова може да го използваме, с цел да забъркаме маска с глина за лицето си. Достатъчно е да прибавим количество, с цел да се получи гладка гъста каша. Ако сме с по-суха кожа, спомагателна лъжичка кисело мляко ще ни е от изгода. Престоява, до момента в който изсъхне, след което отмиваме с хладка вода и нанасяме подхранваща грижа.

 Снимка 328380

Вана с шампанско

Само в най-смелите си фантазии може да си представим, че се киснем във вана с пенливо вино. След празниците обаче съвсем можем да го осъществяваме, като прибавим към нормалните си соли за вана и останалото количество изветряло шампанско - полифенолите в него понижават зачервяванията на кожата.

 Снимка 398346

Тоник за коса

Има съвсем същите свойства, като на изплакването на косата с оцетна вода. Просто изливаме чаша шампанско на преди малко измитата коса, сресваме деликатно, след което отмиваме с хладка вода.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР