Трудно ще задържим някои футболисти, Влатко Дробаров и Пабло Гарсия,

...
Трудно ще задържим някои футболисти, Влатко Дробаров и Пабло Гарсия,
Коментари Харесай

Илиан Илиев: На този етап мислим да задържим нивото

" Трудно ще задържим някои футболисти, Влатко Дробаров и Пабло Гарсия, колкото и да желаят да останат и са привързани към тима, града и колектива, имат или се допуска, че имат положителни оферти и мъчно ще останат ", съобщи пред медиите треньорът на Черно море Илиан Илиев, който през днешния ден беше почетен с почетния знак на кмета на гала в общината.

" Знаете, че през зимата Пабло Гарсия съвсем беше напуснал Черно море в посока към Русия и то към Висшата лига, тъй че мъчно ще останат, показа експертът. По думите му има хора, с които естествено ще се разделят. Ще им го обявим след края на последния мач или на някои, които не са в групата за мача с ЦСКА, преди този момент, изясни Илиев. Може би след напускането през зимата на Родриго Енрике и Леандро Андраде ще ни се наложи за първи път да вземем толкоз доста хора през почивката, с цел да задържим равнището, в случай че можем да надградим - ще е доста по-добре.

На този стадий мислим да задържим равнището, защото напущат един централен бранител, един халф и вероятно Евгений Сердюк, който има доста оферти, и, в случай че той напусне както се споделя " гръбначният дирек " на тима съвсем отпътува, сподели Илиев.

Според него, хубавото е, че повече от опитните играчи на тима, които са в основата на положителния колектив остават в Черно море, и са причина новите играчи да дойдат и след няколко месеца да покажат същинските си благоприятни условия.
 Илиан Илиев получи почетен знак на кмета на Варна
Илиан Илиев получи почетен знак на кмета на Варна

На церемонията участва футболния хайлайф на града - някогашни футболисти и деятели от Спартак Варна и Черно море
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР