Трудно ще преброим деца, които са израснали, играейки на тамагочи.

...
Трудно ще преброим деца, които са израснали, играейки на тамагочи.
Коментари Харесай

Тамагочи се завръща, но с покемони

Трудно ще преброим деца, които са израснали, играейки на тамагочи. За тези времена играта си беше супер и с носталгия се сещаме за нея. Същото важи и за Pokémon и анимираните му серии.

 Пенсионер играе Pokemon на девет смарт телефона по едно и също време
Пенсионер играе Pokemon на девет смарт телефона по едно и също време

Пожелаваме си тайванска пенсия

Доста забавна колаборация сред тамагочи и Pokémon обаче се задава. Според HYPEBEAST, на 26 януари 2019 година в Япония ще бъдат пуснати тамагочита с покемони, като първото сходно ще бъде отдадено на сладкия, само че не и безвреден покемон Eevee.

Serebii Update: The Eevee Tamagotchi collaboration has been confirmed. Releases in Japan on January 21st. Details @ https://t.co/gDbXkHSvkT pic.twitter.com/8tlVt4zvkD
— Serebii.net (@SerebiiNet) 21 ноември 2018 година

Разбира се, появиха се и изтекли фотоси, които ни демонстрират по какъв начин ще наподобява въпросното тамагочи. То, сходно на предшествениците си, ще бъде в джобен формат. Притежателите му ще могат да се грижат за покемона си, а той, несъмнено, ще може и да еволюира.

 Detective Pikachu и Райън Рейнолдс - първи филмов откъс на кино лентата
Пикачу с Райън Рейнолдс идва по кината

Там, където хора и покемони живят дружно

Все още не се знае дали ще има и други забъркани покемони, само че е прекомерно евентуално. Очакваната цена е към 20 $, само че притеснителната вест е, че няма никакви гаранции, че тези тамагочита ще бъдат пуснати и отвън Япония.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР