Трудно се работи в такава обстановка. Една от ключовите институции,

...
Трудно се работи в такава обстановка. Една от ключовите институции,
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Няма да се поддадем на натиска в СОС

Трудно се работи в такава конюнктура. Една от основните институции, общинският съвет, отхвърля да проработи. Това съобщи пред публицисти кметът на София Васил Терзиев по време на форума " Иновации и резистентен напредък ".

Той бе безапелационен, че няма да остави проблемите да висят. Има неща обаче, които може да не успеем да решим като да вземем за пример ВиК плановете. Рискуваме да изгубим 200 млн. лева, разясни градоначалникът. Ще продължим да работим с миналогодишния бюджет, с всички ограничавания, които идват от това да няма общински съвет, добави той.

По думите му се е видяло къде е казуса. Проблемът не е, че не сме показали предпочитание да намерим решение, нито фигурата на Борис Бонев. Четири пъти каним другите обединения на диалози и те си намират мотив да не дойдат. Предложихме най-възрастният за ръководител, с цел да се отпуши работата на СОС, само че и това не даде резултат, посочи Терзиев.

Някои хора имат интерес да ни притискат в ъгъла и се надяват, че ние ще покажем, че без тях не можем да се оправим. Ще продължаваме да отстояваме ползите на града. Работим интензивно да намерим решение. Няма да клекнем на никой. Смятаме, че има верен метод да се прави политика, да се водят договаряния по транспарантен метод. Няма да отстъпим от правилата си и от това, което считаме, че е вярно, сподели още кметът на София.

Припомняме, че при петият си опит СОС още веднъж не съумя да си избере ръководител.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР