Трудно можем да си представим, че някой може да сложи

...
Трудно можем да си представим, че някой може да сложи
Коментари Харесай

Едиственият човек, който поставя Гордън Рамзи на мястото му

Трудно можем да си представим, че някой може да постави на мястото му Гордън Рамзи - готвачът, прочут с пиперливия си език и избухливия си темперамент.
 Гордън Рамзи, Оскар Рамзи и какъв татко е готвачът
Какъв татко е Гордън Рамзи

Когато готвачът излезе от облика си (и от кухнята)

54-годишният готвач беше посетител на шоуто на Дрю Баримор във вторник, с цел да си поговорят за проблемите на родителството.

А Гордън Рамзи несъмнено има какво да каже по въпроса - със брачната половинка му Тана имат пет деца. Най-голямото е Меган на 22 години, по-късно са близнаците Холи и Джак, които са на 20, Тили е на 18, а дребният Оскар на 19 месеца. Известната двойка загуби и едно момченце в петия месец на бременността през 2016 година

По време на диалога сред двамата влезе и дребният Оскар. Тогава Гордън Рамзи призна пред Дрю Баримор, че Оскар е единственият мъж, който в миналото е успявал да го постави на мястото му.

Това самопризнание идва малко откакто Гордън Рамзи се ядоса, че доста хора си мислят, че той е дядо на Оскар. Известният готвач изясни, че това се случва постоянно, когато се разхожда с огромния си наследник Джак и брачната половинка си Тана (на 46 години), всички гледат на Джак, като че ли Оскар е негов наследник.

В изявление за Men`s Health UK той показа, че побеснява, когато им кажат " Трябва да сте толкоз горди, че сте баба и дядо ", напомня Daily Mail. " Ако още някой ме назова дядо, не знам какво ще направя ", ядосва се топготвачът.
 Гордън Рамзи, Оскар Рамзи, нацупената фотография и какъв брой синът наподобява на татко си
Какъвто бащата, подобен и синът

По завещание ли се предава рецензията на храна
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР