Трудно ми е да си обясня какво се случва, макар

...
Трудно ми е да си обясня какво се случва, макар
Коментари Харесай

ГЕРБ не разбира какво се случва в СОС, заподозряха предварително подготвена сглобка

Трудно ми е да си обясня какво се случва, въпреки че съм изучавал математика, логичност, политически науки. Не мога да намеря пояснение за политическите сюжети от последните два дни. Това съобщи на брифинг заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 1114
Общинският консултант от ГЕРБ, досегашен ръководител на Столичния общински съвет (СОС) - Георги Георгиев от своя страна заподозря авансово готова " сглобка ": такава, каквато се е случила във Варна. " Вчерашният ден беше загубен за работата на СОС. С авансово прочут край се организира едно гласоподаване, в границите на което сътрудниците от ПП-ДБ не откриха задоволително поддръжка. Изненадва ни равитието от през днешния ден, почналите диалози сред ПП-ДБ (СС) и " Възраждане " и Българска социалистическа партия. Изборът през вчерашния ден беше на ниска цена спектакъл. Питаме: екстремисти ли бяха Ваня Григорова и екипът ѝ в листата на 3 ноември, екстремисти ли са през днешния ден на 14 ноември? Ние не можем да разберем хората, които са първа политическа мощ в СОС накъде се пробват да водят освен Общинския съвет, а и града ", уточни той. 

Антон Хекимян бе безапелационен, че не е водил диалози с Васил Терзиев за постове, нито иска такъв в неговия екип. 

" Същите тези хора в дните сред първи и втпори тур обясняваха, че Путин в лицето на Ваня Григорова е на прага на и идва в София. Днес виждаме, че потеглят да мопят за нейната поддръжка и тази на другите членове на групата на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет. Къде е кметът на София в този миг? Г-н Терзиев би трябвало да даде отговор на въпроса дали е упълномощил Борис Бонев да търси поддръжка от Българска социалистическа партия и " Възраждане ", склонен ли е с декларацията на Борис Бонев, че вижда партьор в лицето на Българска социалистическа партия? ", запита той. 

Мирослав Боршош назова протичащото се " политически гнусно ". " В момента вотът на демократична София се подменя пред очите ни ", уточни той. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР