Трудно ми е да осмисля какво значи насилие чрез бездействие,

...
Трудно ми е да осмисля какво значи насилие чрез бездействие,
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: Има села с двама жители, ако сложим там полицай, какво ще прави - ще играе табла с тях ли?

„ Трудно ми е да осмисля какво значи принуждение посредством безучастие ”, призна някогашният вътрешен министър и сегашен юрист Емануил Йорданов в предаването „ Денят онлайн ” по Нова нюз.

Повод за думите му са признатите по-рано денем в Народното събрание промени в Закона за домашното принуждение.

По мотив днешния празник на полицията някогашният вътрешен министър прикани за повече разсъдък и при систематизиране на чиновниците в Министерство на вътрешните работи. Той даде образец концепцията „ във всяко село служител на реда ” – „ има села с двама души, в случай че сложим там служител на реда, какво ще прави, ще играе табла с тях ли? ”, попита някогашният вътрешен министър.

Относно потребността от в допълнение финансиране за Министерство на вътрешните работи той сподели, че е работа на финансовият министър да откри средства, другояче всеки би могъл да е на негово място.

Бившият вътрешен министър изрече поддръжка за новия шеф на „ Гранична полиция ” – Антон Златанов. „ Антон Златанов е сериозен служител на реда. Мисля, че по време на побоя на митингите с името му бе злоупотребено. Не мисля, че той е отговорен ”, сподели Йорданов и добави: „ Златанов е добър служител на реда и би могъл да се оправи с мигрантския напън ”. В удостоверение на думите си той напомни случая с клекшопа, когато водачът на партия " Атака " и някогашен народен представител Вален Сидеров се държеше прекомерно аругантно към него.

За думите на някогашния основен прокурор Иван Гешев, че знае за всекиго всичко в тази страна, Емануил Йорданов цитира националната мъдрост: „ Голям залък лапни, огромна дума не казвай ” и добави, че той няма да стигне до политиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР