Трудно ми е да намеря думи, каза 46-годишният бургазлия, но

...
Трудно ми е да намеря думи, каза 46-годишният бургазлия, но
Коментари Харесай

Биячът Диан Иванов се жалва в съда: За 20 години брак никога не съм се отклонявал от ангажиментите си към съпругата ми

Трудно ми е да намеря думи, сподели 46-годишният бургазлия, само че служебният му бранител го посъветва да се оправдае с алкохола

Тази година вършим 20 години брак със брачната половинка ми. Смятам, че за този интервал нито един път не съм се отклонявал от уговорките си нито към нея, нито към щерка ни. Без значение къде пребивавам. Допуснах голяма неточност, извънредно доста скърбя. Това сподели пред съда Диан Иванов от жк „ Славейков “, който е задържан за побой над брачната половинка си. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) 

Днес Районният съд гледа мярката за неотклонение на празнуващия рожден ден 46-годишен мъж. 

Прокурор Георги Попов изиска най-тежката мярка за бияча, а точно да остане зад решетките. Според магистрата има действителна заплаха той да се укрие или да извърши друго закононарушение. 

Както Флагман.бг заяви, той живее и работи в чужбина, постоянно пътувал – прибирал се за няколко дни в България и заминавал, имал проекти скоро отново да си върви. Именно това бе един от претекстовете на прокурор Попов за поисканата мярка. 

Служебният юрист на обвинения - Величка Костова, оправда бруталните дейности на клиента си с изпитото количество алкохол и настоя за „ подписка “.

Самият обвинен не беше осведомен с ограниченията за неотклонение. Попитан от съдията какво определение желае, той не знаеше по какъв начин да отговори. След като му бе обяснено, изиска най-леката - " гаранция ". 

На Диан Иванов му бе дадена и последна дума пред съда, само че той още веднъж не знаеше какво да отговори. " Не намирам верните думи ", измънка той. Адвокатът му обаче го посъветва да се оправдае с алкохола. 

В правосъдната зала стана ясно още, че двамата със брачната половинка му са пред бракоразвод. 

След малко ще стане ясно къде Диан Иванов ще отпразнува рождения си ден – в ареста или на независимост.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР