Трудно е за приемане, но вече сме в заключителната фаза

...
Трудно е за приемане, но вече сме в заключителната фаза
Коментари Харесай

Защо всички се смеят на Оливие Жиру и Килиан Мбапе

Трудно е за приемане, само че към този момент сме в заключителната фаза на Мондиал 2022 и оставащите дни до края му са все по-малко.
 Мондиал 2022, милиардите, които са изхарчени за него и какъв ще бъде наградният фонд на шампионата
Милиардите, които Мондиал 2022 е коствал на Катар

За какво са били изхарчени и какъв ще бъде наградният фонд

От една страна, това е добре, тъй като значи, че остават единствено най-силните тимове, които ни дават по-големи зрелища за гледане. От друга страна, обаче значи, че краят е все по-близо и ще би трябвало да чакаме още четири години до идващото международно по футбол.

Но няма да бъде песимисти и ще се фокусираме върху сегашното, тъй като то ни предлага много неща. Не единствено мачове с доста попадения и изненадващи развития, само че много комизъм.

В обществените мрежи една фотография на Оливие Жиру и Килиан Мбапе се трансформира в нещо като шлагер. На нея виждаме по какъв начин Мбапе е скочил в прегръдките на сънародника си, с цел да отпразнува един от голове против Полша.
 Мондиал 2022, adidas, Al Rihla и за какво високотехнологичната топка има потребност от зареждане
Защо топките на Мондиал 2022 се зареждат

Al Rihla е доста повече от футболна топка

Уловени в точния момент обаче наподобяват много сантиментално. И даже много познато. Направо като сцена от сантименталния филм " Тетрадката " с Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс. Именно това съпоставяне става мотив за много смях на гърба на френските футболисти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР