Трудно е, когато дядо ти е Тодор Живков, но не

...
Трудно е, когато дядо ти е Тодор Живков, но не
Коментари Харесай

Правнучката на бай Тошо: Ние сме бъдещето на България

Трудно е, когато дядо ти е Тодор Живков, само че не мога да заплащам цената за решения, взети по това време, сподели внучката на някогашния №1 на България Евгения Живкова. „ Хората ще осъзнаят, че това време ни е дало доста неща “, разяснява младата модистка епохата на еднолична власт на прародител си. Тя сподели още, че желае да се развива в България и се надява повече младежи да постъпят като нея. Ние сме бъдещето на България, съобщи не без самочувствие правнучката на Тато Андреа Стефанова, която също бе посетител в Нова телевизия, дружно с майка си.

Докато учех в Англия, станах по-самостоятелна, усещах се по-свободна, разкри още Андреа. Нейната сестра Людмила другояче работи в чужбина във компания за интериорен дизайн.

Не си го припомням, само че са ми разказвали, че когато е бил под домакински арест, аз съм посрещала гостите му, показа Андре за дядо си. Тя призна, че с майка й се карат за мода. От политика в никакъв случай не съм се интересувала, сподели още Андреа.

Опитвам се да предпазя и двете си дъщери от политиката, само че в никакъв случай не се знае какви оферти могат да получат и да се изкушат, изясни Евгения Живкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР