Трудно е да си спомня Кейт и Уилям като нещо

...
Трудно е да си спомня Кейт и Уилям като нещо
Коментари Харесай

Сладките снимки на Уилям и Кейт от университета се преразглеждат, когато принцесата се завръща в очите на обществеността

Трудно е да си спомня Кейт и Уилям като нещо друго с изключение на женените принц и принцеса с три деца.

Но актьорите спомнете си няколко години обратно и се почерпете с времето, когато идващите по ред за трона бяха просто млада двойка, влюбена и очакваща с неспокойствие остатъка от живота си. Снимки на двамата в университета още веднъж обикалят и още веднъж разгорещиха куките на кралските почитатели.

Тъй като сега Кейт е най-вече надалеч от публичното внимание, до момента в който се подлага на лекуването си от рак, сладките фотоси на двойката в дните на университета още веднъж изплуваха. Популярна фотография на двамата в деня на дипломирането им в St Andrew's ги демонстрира сияещи от благополучие, до момента в който блестят към камерата.

Кадърът е сниман през юни 2005 година - преди съвсем две десетилетия - до момента в който театралничат на поляна със свалени рокли. Други фрагменти демонстрират по какъв начин Кейт елегантно се разхожда през кампуса, до момента в който получава бакалавърската си степен по история на изкуството.

Двойката се срещнаха за първи път в курс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР