Трудно е да си представим какъв би бил живота ни

...
Трудно е да си представим какъв би бил живота ни
Коментари Харесай

Не дръжите телефона си никога на тези места, ето защо

Трудно е да си представим какъв би бил живота ни без телефон. Но замисляли ли сте се в миналото дали е нужно да го вземате в банята или в леглото? Следните образци демонстрират, че има още места, на които постоянно го оставяме, без даже да осъзнаваме вредите, предава " Дарик ". Ето кои са те:

Със сигурност е доста комфортно да слагате телефона си в джоба, само че това крие своите рискове. Първо, елементарно можете да счупите екрана му. Също по този начин е извънредно елементарно за крадците да ви го вземат, без даже да разберете. А сещате ли се какъв брой пъти сте набирали някой без да желаете, тъй като сте седнали върху него?

Поставянето на телефона в джоба може да докара и до здравословни проблеми. От Ексетърският университет са потвърдили, че електромагнитните талази от устройството афектират количеството и качеството на семенната течност на мъжете. Жените пък са склонни да поставят телефоните си в сутиена, само че се предлага да не го вършат, защото по този начин се усилва риска от рак.

В количката на бебето е табиет на майките, който по-добре да не съществува. Проучване сочи, че това може да докара до проблеми с държанието на децата, като хиперактивност и липса на внимание.

Не е хубаво да оставяте телефона си и на студено. Ако температурата е под 0 градуса и по-късно влезете в топло помещение, ще се получи кондензация, която ще утежни положението на телефона. Най-добрият метод е да си купите специфични кейсове, които се пригаждат към всевъзможни температури.

Най-голямата неточност, която всички вършим, е да слагаме телефона си под възглавницата. Вълните, които излъчва устройството, могат да ни причинят главоболие, проблеми със съня, които да доведат до още по-сериозни проблеми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР