Трудно е да си представим как продължава обичайния живот на

...
Трудно е да си представим как продължава обичайния живот на
Коментари Харесай

Да записваш песен, докато си на фронта

Трудно е да си представим по какъв начин продължава нормалния живот на украинците по време на война. Обаче е реалност, че доста хора не престават да вършат това, в което са най-хубави, даже и в такива условия. А следващият образец идва от една музикална група.
 Анджелина Джоли, Украйна и какво прави актрисата в страната
Какво прави в Украйна Анджелина Джоли

Когато актрисата рискува живота си

Антитiла са едни от най-успешните украински реализатори. А в този момент записаха парче на фронта.

" 2Step " e колаборация с Ед Шийрън, който откликна на апела на групата да покаже поддръжката си към Украйна, като запише ария дружно с тях. " Ед схваща болката на украинците, изпитва съчувствие и благосклонност към тях, " разяснява вокалът на Антитiла Тарас Тополя пред Военновъздушни сили.

В момента Тополя е на фронтовата линия в родината си дружно с останалите членове на групата. Текстът на " 2Step " е писан, до момента в който работи като доктор в Бородянка - един от най-тежко засегнатите от съветската експанзия градове.

Украинската част от видеото на песента пък е снимана в Харкив. " Просто спряхме на средата на пътя и започнахме да пеем ", споделя Тополя. Името на групата влезе в международните вести при започване на март, когато Антитiла показаха предпочитание да се включат виртуално в концерт за набиране на помощи за Украйна в Бирмингам.

Тогава уредниците им отхвърлят тази опция, тъй като музикантите сега са бойци, а концертът набира средства за цивилното население и не трябва да се асоциира с военни дейности.

Шийрън обаче взема решение да се запознае с музиката на украинската група и след това им предлага да запишат обща ария. " 2Step " излезе на 2 май и към този момент има близо 2 милиона гледания. Приходите от нея ще отидат за филантропичната организация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР