Трудно е да си представим жилище без огледала. Днес те

...
Трудно е да си представим жилище без огледала. Днес те
Коментари Харесай

Ако сложите огледала на тези места, чака ви лош късмет

Трудно е да си представим жилище без огледала. Днес те са станали наложително приспособление за всеки един от нас. Те обаче не са единствено аксесоар, само че имат и вътрешна част. Някои считат, че са портал към друго измерение и различен свят. Ако и вие вярвате в тези неща, то вижте на кои места не би трябвало да слагате огледала вкъщи.

Спалня

Визуалното уголемение е изцяло обикновено. В предишното обаче хората са казвали, че не би трябвало да се слага огледало там, където хората си почиват. Според Фън Шуй силата се отделя по време на отмора и в случай че няма къде да изчезне, то тя се отразява и връща още веднъж. Всъщност, огледалото я връща и тя не намира излаз. В резултат на това се натрупва.

Прозорци и порти

Имайте поради, че отражението на прозореца също не е добре да се вижда. Поверието гласи, че силата, която се отразява, е отрицателна. По този метод отблъсквате просперитета, триумфите и щастието.

Отрицателни места

Ако постоянно се карате пред огледалото, силата се връща в дома. Поставете го на неутрално място и се поглеждайте постоянно щастливи, а не смутени. Така ще притегляте единствено позитивни неща и триумфи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР