Трудно е да си купите лош чифт безжични слушалки в

...
Трудно е да си купите лош чифт безжични слушалки в
Коментари Харесай

3-те най-добри модела безжични слушалки, които можете да си купите в момента

Трудно е да си купите неприятен чифт безжични слушалки в наши дни. Пазарът измина дълъг път от ранната епоха на същинските безжични слушалки, когато трябваше да се оправяме с криво-ляво качество на звука и ненадеждна продуктивност, всичко това в името на изоставянето на кабелите. Сега нещата са доста по-различни. След няколко генерации артикули от научени уроци, компании като Sony, Apple, Samsung и други пускат най-впечатляващите си слушалки до момента.

Можете да получите феноменално шумопотискане и качество на звука в първокласното равнище на слушалките, в случай че сте подготвени да похарчите доста, написа профилираното издание. Но това не постоянно са най-важните критерии за всички: може би търсите съвършените слушалки за фитнес или комплект, който работи еднообразно добре за позвънявания в Zoom, както и за възпроизвеждане на обичаните ви плейлисти и подкасти. Технологичните компании от ден на ден карат своите слушалки да работят най-добре с техните лични артикули посредством извънредни характерности и функционалност, тъй че това е друго нещо, което би трябвало да имате поради, до момента в който пазарувате.

SONY WF-1000XM4

По отношение на цялостното съвършенство, най-хубавите безжични слушалки, които можете да получите, са WF-1000XM4 на Sony. Те имат ненадмината композиция от първокласно интензивно шумопотискане, отлично подробен тон и дълъг живот на батерията. Но също по този начин имаме редица други избори въз основа на други фактори, които може да класирате по-високо

JABRA ELITE 3

Най-добрите слушалки под 200лв.

Понякога всичко, от което се нуждаете, са основите и това е мястото, където слушалките Elite 3 на Jabra съумяват да се повдигнат над пренаселеното поле на конкуренцията под 200лв. Техният тон слага прочут акцент върху баса, само че въпреки всичко съумява да премине през добре уравновесен като цяло с доста добра изясненост за този ценови диапазон.

Слушалките устоят до седем часа непрестанно възпроизвеждане, а компактният калъф побира три спомагателни зареждания. Техните огромни физически бутони са лесни за потребление, а слушалките са класифицирани като IP55 за резистентност на прахуляк и вода.

На Elite 3s липсва многоточковата функционалност, с която Jabra от дълго време е известна - това е главната жертва, която вършиме за цената - само че като усъвършенстване от предходни модели, всяка слушалка може да се употребява независимо в моно режим. И са извънредно комфортни за носене на дълги сектори. Не получавате функционалности като интензивно шумопотискане или безжично зареждане, само че Elite 3s работят надеждно със мощен Bluetooth сигнал. Те са страхотна стойност за парите си.

BOSE QUIETCOMFORT EARBUDS

Най-добрите шумопотискащи слушалки

Слушалките QuietComfort Earbuds на Bose са идеални за Sony, когато става въпрос за успеваемостта на тяхното интензивно шумопотискане - и евентуално с косъм по-добри. Подобно на главния си противник, слушалките QC имат форма и покритие, което излъчва качество.

С мобилното приложение на Bose можете да изберете равнище на шумопотискане, което е идеално за средата, в която се намирате. Калъфът им за зареждане е малко муден, само че поддържа безжично зареждане. Слушалките QC също се оправят с гласови повиквания по-добре от множеството, тъй че това е още един плюс в подмяна на скъпата им цена.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР