Трудно е да се повярва, но само преди 7 години

...
Трудно е да се повярва, но само преди 7 години
Коментари Харесай

През 2019 година HTC няма да представя флагмански смартфон

Трудно е да се повярва, само че единствено преди 7 години HTC бе най-хубавият производител на Android смарт телефони. Всички компании се стремяха да показват телефони с дизайна на HTC. Тайванците правеха мобилни устройства с неповторим дизайн, приятни материали на корпуса и моден за времето си интерфейс. Но от 2014 година компанията постепенно, само че несъмнено стартира да се срутва. Нейните смарт телефони с всеки минал ден губеха известност, продажбите непрестанно падаха, облагата внезапно понижа.

HTC направи доста, с цел да се задържи на повърхността. Компанията няколко пъти усъвършенства разноските, направи огромни съкращения, само че приходите продължиха да понижават. А в този момент HTC наподобява няма да може да показа флагмански смарт телефон през идната година. Тоест, няма да има HTC U13. Информацията е на уеб портала Phandroid, които цитира вътрешни източници на информация.

Според тази информация „HTC ще показа нещо друго“ само че не се прецизират елементи. Предполага се, че това може да е смарт телефон от междинен клас.

След излизането на U12+ се разбра, че HTC не може да се конкурира с другите компании. Може би един безрамков смарт телефон би оказал помощ, само че HTC кой знае за какво, не прави това. Пазарните анализатори са на мнение, че HTC към този момент няма запаси за създаване на иновационни устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР