Трудно е да се повярва, че Сторми Уебстър расте толкова

...
Трудно е да се повярва, че Сторми Уебстър расте толкова
Коментари Харесай

Специалният рожден ден на дъщерята на Кайли Дженър

Трудно е да се повярва, че Сторми Уебстър пораства толкоз бързо. Вярваме или не, през вчерашния ден, на 1 февруари, тя навърши три години. И както може да се чака, известната ѝ майка – Кайли Дженър, се погрижи тържеството за рождения ден на нейното дете да бъдат незабравимо.
 Кайли Дженър, Сторми и някои от най-емблематични им фотоси с идентични облекла
Когато Кайли и Сторми се обличат еднообразно

Стил и връзка сред майка и щерка

Дуото майка-дъщеря са отпътували на екзотична почивка в Търкс и Кайкос, Бахамските острови, които са отворени за туризъм при избрани ограничавания поради пандемията.

Според източник на E!News, те са отседнали в частна вила за три дни и са се радвали на хубавото време на плажа, забавлявали са се с плуване, каране на лодки и игри на пясъка. Щастливата майка разгласява серия от фотоси на момиченцето си, съпроводени с прочувствен текст.

" Да виждам по какъв начин откриваш всичко за първи път е най-ценното нещо за мен през тези три години. Но, въпреки това, се вълнувам да виждам по какъв начин израстваш и се превръщаш в най-специалното момиче ", написа Кайли и благодари на Бог, че ѝ е изпратил тази дребна душа.

Момичетата напълно на са скучали сами, а са били съпроводени и от сестрите на Дженър и техните деца. Ким, Клои и Кортни Кардашиян също споделиха страстите си от рождения ден на Сторми в своите профили.

Ким Кардашиян разгласява очарователна фотография на дребните братовчеди, като не скри обожанието си към виновничката за празненството - дребната Сторми.

Детското празненство си е детско празненство, само че може би най-известните сестри в света не пропуснаха да разгласяват и своите секси фотоси по бански. Изглежда, че тази почивка е била супер за всички.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР