Трудно е да се повярва, че босът на Пайнер инж.

...
Трудно е да се повярва, че босът на Пайнер инж.
Коментари Харесай

Митко Пайнера извади мускули като на атлет! Млади мацки се заглеждат в плочките на 63-годишния бос

Трудно е да се повярва, че босът на „ Пайнер ” инж. Митко Димитров е в предпенсионна възраст. Особено след фотосите, които му създали папараците на в. „ Уикенд “, разбра HotArena.

На 63 години продуцентът мултимилионер пъчи мускули, каквито имат единствено най-тренираните спортисти. По тялото му няма нито грам лой, в случай че изключим олиото, с което се маже за тен.

Всяко лято Митко Пайнера дирижира чалга империята си от хасиендата си в курортното селце Лозенец. Така хем съумява да върти мултимилионния си бизнес, хем намира време и за плаж. Палатът му е на самия бряг на морето и е един от най-скъпите по Черноморието. Край внушителната вила се простира персонален парк от няколко декара, а цялото имение е заградено с зид, та да не могат любопитни очи да надничат в живота на инженера. В съседство е комплексът на Евелин Банев-Брендо – „ Оазис ”.

Митко Димитров има навика заран да се гмурка по половин час в сините морски води. Именно в подобен миг го нащракаха и папараците на „ Уикенд ”. Докато босът пореше вълните, млади мацки не сваляха взор от него – личеше им, че се любуват на мускулестото му тяло.

„ Какъв стегнат стомах, какъв необятен тил, какви бицепси… Този да не е някой локален гларус? ”, възхищаваше се секси девойка пред своя другарка. Двете явно не бяха осъзнали, че пред очите им се намира не различен, а най-маститият музикален продуцент в модерна България.

Според осведомени, инж. Димитров поддържа аполоновото си тяло без анаболи и стероиди - единствено с упорити извършения в домашния си фитнес и с плуване. В морето той тренира мускулатурата си от 7.00 до 7.30 ч., след което в продължение на към 60 минути събира загар, излегнат под слънчевите лъчи. В 8.30 денят му става настоятелен - босът стартира да звъни на Галена, Преслава и Анелия и им дава инструкции къде каква ария да изпеят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР