Трудно е да се определи начинът, по който Има такъв

...
Трудно е да се определи начинът, по който Има такъв
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Дори и да се състави кабинет, няма да издържи дълго

Трудно е да се дефинира методът, по който " ИТН " търси поддръжка за кабинета си - чудноват, нетрадиционен метод, несъмнено е нещо новаторско в българската и европейската политика. Това сподели водачът на Политическа партия " Възраждане " пред Българска национална телевизия. Според него всяко нещо, което " раздрусва " българската политическа система, е положително.

" Понякога новите неща минават много мъчително и да се премислят някои способи, по които са се държали политиците към огромна част от българските жители. Времето ще покаже, само че за самата политическа система в нашата страна могат да се кажат единствено неприятни неща ", счита още той. Заявеното мнение за поддръжка от страна на Движение за права и свободи е най-скандално от всичко, сподели водачът на " Възраждане ".
 Костадинов: Преди 7 години основахме Възраждане, по-добре да умрем свободни, в сравнение с да живеем като плебеи Костадинов: Преди 7 години основахме " Възраждане ", по-добре да умрем свободни, в сравнение с да живеем като плебеи
" На 2 август 2014 година, Илинден, в първата българска столица Плиска се събрахме няколкостин българи, с цел да поставим основите на Възраждане...

" Лошото е, че в случай че тук досега приказваме за жанр на поднасяне на политики, когато диалогът стане сериозен, виждаме, че там има на процедура едни цели, които се показват за цели, а в действителност са незначителни на фона на огромните проблеми на нашата страна. След месец би трябвало да има броене, което ще покаже, че сме под 7 милиона, а може би сме и под 6 милиона, ние имаме демографска злополука, и това е казусът на проблемите, за който би трябвало да работят всички. Тази тематика изобщо не е в публичното пространство, за това виновност носят политиците ", съобщи още Костадинов. Друг проблем съгласно него е българското обучение, което " основава голяма маса от непросветени хора ".

" Изказването на Пламен Николов звучеше като изчитане на предизборна брошурка. От него се чака да приказва съответно и ясно " Така разяснява изявлението на претендента за министър председател Пламен Николов в предаването на Българска национална телевизия " Панорама ". " Партия " Възраждане " в случай че беше влезнала в Народното събрание, щеше да постави на масата на договарянията нашите цели. И в случай че имаме уверението, че ще бъдат включени тези цели, тогава нямаше да има проблем да подкрепим това държавно управление. Вероятността да се сформира кабинет е огромна, въпреки че ще бъде предмет на политически компромис, който ще докара до това на идващия ден да има всевъзможни искания от страна на тази, които са го подкрепили. И затова даже и да се сформира кабинет, няма да издържи дълго ", счита водачът на " Възраждане ".

Костадинов счита, че България би трябвало да предоговори изискванията си на участие в Европейски Съюз, тъй като това участие не е преференциално за нас като народ и страна. Той изрази терзание от проектоплана за резистентност и развиване, поради " дословното заличаване на ТЕЦ-овете и въглищната промишленост ". Според него би трябвало да се запазят българските ТЕЦ-ове, да се влага в чиста въглищна технология, както и да се предоговорят изискванията по " зелената " договорка.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР